HVEM VI JOBBER MED

SAMARBEIDSPARTNERE

LEXIT GROUP

LEXIT GROUP ble etablert under navnet Strekkodesystemer i 1993. Hovedprodukter den gang var strekkodesystemer, trykte etiketter, strekkodelesere, samt maskiner og tilbehør. Konsernet tok navnet Lexit i 2001 og fremstår i dag som en skandinavisk totalleverandør av produkter innen RFID, trykte etiketter, terminaler, butikkdata, etikettskrivere, Panel PC og Tablet PC m.m., inkludert utviklingen av egen software – både modulløsninger og integrert software for kompliserte systemløsninger.

BAMA

BAMAs historie går 125 år tilbake. Den startet i 1886 da Christian Marius Emil Matthiessen grunnla selskapet. Da var han 36 år gammel og hadde sin bakgrunn som seilskuteskipper og forretningsmann, men det var trelast som ble hovedbeskjeftigelsen. Den foretaksomme sørlendingen skulle vise seg å bli den første i Skandinavia som startet import av bananer. Dette skjedde i 1905. Siden den gang har selskapet vært gjennom en rekke omstillinger og vist seg tilpasningsdyktig gjennom to verdenskriger, harde etterkrigsår og under stadig tøffere konkurranseforhold.

GARTNERHALLEN

Gartnerhallen er i dag Norges største produsentorganisasjon for frukt, bær, grønnsaker og potet med en årlig omsetning på ca. 1,7 milliard kroner.
Omkring 1130 gartnere og potetdyrkere er sammen om å eie samvirkeforetaket Gartnerhallen, som sikrer forbrukerne etterspurte frukt- og grøntprodukter – med basis i et sterkt fagmiljø og gode leveringsavtaler.
Gartnerhallen samarbeider med de store aktørene innen industri, distribusjon og omsetning i Norge i dag.

PETERSON PACKAGING

Peterson Packaging er Skandinavias ledende papir og emballasjeleverandører.
Ble etablert av den danske kjøpmannen Momme Peterson. Han etablerte seg i Moss, Norge i 1801. Det som startet som en familiebedrift har i årenes løp vokst til et nordisk konsern med bedrifter i Norge, Sverige og Danmark.

GREEFA

GREEFA er markedsledene innen sorteringsteknologi, både på hard- og softwaren, utvikler de selv.

SCANPACK

Scanpack er ledende firma i Norge for strekkfilm til emballering av paller.

DYRE GÅRD

Dyre Gård – Nye vekster og dyrkningsmetoder ble utprøvd på slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. I 2011 startet vi utplanting av de populære eplesortene Rød Aroma og Discovery og har i dag plantet ut ca. 12.000 epletrær på Dyre Gård. På Dyre Gård dyrkes i dag kun økologiske produkter

BOKKEN 

Bokken A/S En leverandør rettet spesielt mot næringsmiddelindustrien som selger rekvisita, forbruksvarer og maskiner.