Forside

Om oss

Aktuelt

Fellespakkeriet i bilder

Utleielokaler og pakketjenester

Resultater

Andelseiere

Samarbeidspartnere

Kulturer som blir pakket

Administrasjonen

Kontakt oss

Bli andelsmedlem

Fellespakkeriet SA
Fruktveien 21 3402 Lier

Telefon: 32 84 61 00
Organisasjonsnr: 992 878 169

Samarbeidspartnere

07.12.15

 

http://www.gartnerhallen.no

Gartnerhallen SA er i dag Norges største produsentorganisasjon for frukt, bær, grønnsaker og potet med en årlig omsetning på ca. 1,7 milliard kroner.
Omkring 1130 gartnere og potetdyrkere er sammen om å eie samvirkeforetaket Gartnerhallen, som sikrer forbrukerne etterspurte frukt- og grøntprodukter – med basis i et sterkt fagmiljø og gode leveringsavtaler.
Gartnerhallen samarbeider med de store aktørene innen industri, distribusjon og omsetning i Norge i dag.

 

 

www.bama.no

BAMAs historie går 125 år tilbake. Den startet i 1886 da Christian Marius Emil Matthiessen grunnla selskapet. Da var han 36 år gammel og hadde sin bakgrunn som seilskuteskipper og forretningsmann, men det var trelast som ble hovedbeskjeftigelsen. Den foretaksomme sørlendingen skulle vise seg å bli den første i Skandinavia som startet import av bananer. Dette skjedde i 1905. Siden den gang har selskapet vært gjennom en rekke omstillinger og vist seg tilpasningsdyktig gjennom to verdenskriger, harde etterkrigsår og under stadig tøffere konkurranseforhold.

 

http://www.lexit.no

Lexit Group ble etablert under navnet Strekkodesystemer i 1993. Hovedprodukter den gang var strekkodesystemer, trykte etiketter, strekkodelesere, samt maskiner og tilbehør. Konsernet tok navnet Lexit i 2001 og fremstår i dag som en skandinavisk totalleverandør av produkter innen RFID, trykte etiketter, terminaler, butikkdata, etikettskrivere, Panel PC og Tablet PC m.m., inkludert utviklingen av egen software - både modulløsninger og integrert software for kompliserte systemløsninger.

 

http://petersonpacking.no

Skandinavias ledende papir og emballasjeleverandører.
Ble etablert av den danske kjøpmannen Momme Peterson. Han etablerte seg i Moss, Norge i 1801. Det som startet som en familiebedrift har i årenes løp vokst til et nordisk konsern med bedrifter i Norge, Sverige og Danmark.

 

http://www.greefa.nl
Greefa er markedsledene innen sorteringsteknologi, både på hard- og softwaren, utvikler de selv.
 
Scanpack
http://www.scanpack.no
Ledende firma I Norge for strekkfilm til emballering av paller.
 
MPack AS
http://www.mpack.no
Ble etablert i 2000, under navnet Myhre Packaging Service AS. Mpack i dag er en solid servicebedrift med 10 ansatte, hvor alle har sterk fokus på at våre kunders produksjon og pakking skal foregå effektivt, sikkert og problemfritt.
 
Egge gård
http://www.eggegaard.no
Egge har vært i slektens eie siden gården ble overtatt av Rasmus Pålsen Lie i 1702. I 1740 ble gårdsnavnet tatt i bruk som familienavn, og i dag er Marius Egge ellevte generasjon på gården.
 
Dyre gård
http://www.dyregaard.no
Nye vekster og dyrkningsmetoder ble utprøvd på slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. I 2011 startet vi utplanting av de populære eplesortene Rød Aroma og Discovery og har i dag plantet ut ca. 12.000 epletrær på Dyre Gård. På Dyre Gård dyrkes i dag kun økologiske produkter
 
Synnøve Finden
http://www.synnove.no
Synnøve Finden AS er i dag som liten aktør en utfordrer innen norsk dagligvare.
 
Bokken A/S
http://www.bokken.no
En leverandør rettet spesielt mot næringsmiddelindustrien som selger rekvisita, forbruksvarer og maskiner.
 
Finn Gustavsen AS
http://www.finngustavsen.no/
 
Eurofrukt AS
http://www.eurofrukt.no/default.aspx