Forside

Om oss

Aktuelt

Fellespakkeriet i bilder

Utleielokaler og pakketjenester

Resultater

Andelseiere

Samarbeidspartnere

Kulturer som blir pakket

Administrasjonen

Kontakt oss

Bli andelsmedlem

Fellespakkeriet SA
Fruktveien 21 3402 Lier

Telefon: 32 84 61 00
Organisasjonsnr: 992 878 169

Styrker administrasjonen

17.09.14
strek

Bjørn Håkon Haukedal(51) fra Asker er ansatt som ny daglig leder ved Fellespakkeriet,  mens Corinna auf der Heide(48) har begynt i en nyopprettet stilling som administrasjonssekretær.


Totalt er dermed administrasjonen nå utvidet med 50 prosent. Arve Lyngstad er driftssjef .

Bjørn Håkon Haukedal kommer fra stillingen som økonomisjef ved Siv. ing. Benum AS som er en ledende leverandør av lydprodukter. 51-åringen fra Vollen i Asker har de siste 15 årene jobbet med økonomi, administrasjon og logistikk.

– Fellespakkeriet er en veldig spennende bedrift, og målet mitt er å sikre en fortsatt positiv utvikling og vekst i selskapet i tett samarbeid med leverandørene og de ansatte, sier Bjørn Håkon Haukedal som tiltrådte stillingen i begynnelsen av september.

Styreleder Harald Buttedahl i Fellespakkeriet påpeker at selskapet nærmest har en tradisjon for å ansatte personer som ikke har veldig tett erfaring med bransjen.

– Det er veldig bra både for pakkeriet og bøndene at noen ser på oss litt utenfra og med nye øyne. Vi er overbevist om at Bjørn Håkon er en som kan bringe oss enda et enda skritt videre etter fire gode og utfordrende driftsår, sier Buttedahl. Styrelederen vil også benytte anledningene til å takke Runar Gundersen for en solid innsats i de fire årene han har ledet pakkeriet.

I tillegg har Fellespakkeriet utvidet staben med en egen administrasjonssekretær, nærmere bestemt Corinna auf der Heide(48), også hun fra Asker. Corinna har erfaring fra marked-, salg- og administrasjonsarbeid og kom fra stillingen som markedsansvarlig hos Monier AS.

– Heller ikke jeg har noe bransjemessig erfaring innen frukt- eller grønnsaksdyrking, men jeg har jobbet med mye administrasjon. Jeg ser veldig fram til arbeidet her ved Fellespakkeriet. Det er bare å kaste seg ut i det, sier Corinna auf der Heide.