Forside

Om oss

Aktuelt

Fellespakkeriet i bilder

Utleielokaler og pakketjenester

Resultater

Andelseiere

Samarbeidspartnere

Kulturer som blir pakket

Administrasjonen

Kontakt oss

Bli andelsmedlem

Fellespakkeriet SA
Fruktveien 21 3402 Lier

Telefon: 32 84 61 00
Organisasjonsnr: 992 878 169

Enda en flott sesong bak oss!

19.05.16
strek

Her jobbes det raskt og effektivt.


Selv om våren i 2015 har vært den kaldeste på mange tiår, og en uværsperiode med flom ødela noe av avlingene til produsentene, kan Fellespakkeriet likevel juble over gode resultater.

Som alltid har perioden som vi nå har lagt bak oss vært meget hektisk med mye, og høy aktivitet. Igjen har våre sesongarbeidere mye av æren for at vi har fått pakket de volumene vi har i 2015. På det meste var det ca. 70 hender ekstra som hjalp til. Innsatsen fra alle har vært formidabel og humøret har vært på topp selv om det blir lange dager både for dem og de i administrasjonen.

Resultatene på pakking av Brokkoli har økt med 16,5% fra 2014. Squashen hadde dessverre en nedgang grunnet uværet som føk over Buskerud i begynnelsen av september. Stangselleri og sellerirotsesongen er enda ikke avsluttet.

Vi hadde også en lengre periode hvor lagringskapasiteten var sprengt grunnet utleie av lagringsplass til Bama. 

 

Epler og plommer klasse 1 har hatt en formidabel økning fra 2014, noe som både vi og produsentene er meget godt fornøyd med. Epler klasse 1 har hatt en økning på hele 10%, og plommer klasse 1 på 65%. Helt fantastisk!